Diensten

Sinds meer dan 30jaar heeft Garage De Prêtre ervaring binnen het geliefde premium merk Saab! Garage De Prêtre is dé referentie voor Saab cliënteel binnen West-Vlaanderen en tot zelfs ver in Frankrijk en Nederland.  De ‘dedicated service’ die gegarandeerd wordt door onze Saab Technicians en Master Technician, is onberispelijk en wordt ook door verschillende lease-bedrijfen als toonaangevend beschouwd.  De betrouwbaarheid van het Saab gamma en een stipt onderhoud volgens de regels van de kunst en het voorschrift van de invoerder Beherman European , dragen bij tot een voordelig rijplezier.

Met onze ‘delivery service’ kunnen wij uw wagen ophalen op het werk of bij u thuis en brengen wij die op tijd terug.  Indien nodig kan u een vervangwagen ter beschikking gesteld worden.  Blijft u liever wachten tijdens het onderhoud, dan kunt u wachten in onze Saab Unlimited Showroom om bv. uw administratief werk te doen, of even rond te neuzen tussen de nieuwe auto’s of in onze Saab accessoires.  Gaat u op verlof dan kan Garage De Prêtre ervoor zorgen dat u met de juiste (winter)banden, de gehuurde of gekochte allesdragers en dakkoffer comfortabel op uw bestemming aankomt.

Naast deze dedicated service biedt Saab De Prêtre u het professionele advies omtrent de aankoop van nieuwe en tweedehandswagens of directiewagens.  Een ervaren verkoopsteam staat dagelijks klaar u te helpen de juiste Saab te vinden naar uw specifieke vereisten!