22.12.2021

Judoka Matthias Casse verlengt ambassadeurschap met Subaru

Subaru stelt judoka Matthias Casse opnieuw aan als merkambassadeur. De komende drie jaar blijft de Hemiksemnaar het gezicht van het merk met de zes sterren waarbij rijplezier en duurzaamheid worden gekoppeld aan veilig onderweg zijn en sportiviteit.

Globaal sporticoon, enthousiast, jong en ambitieus: Matthias Casse is de perfecte partner om Subaru te begeleiden naar een volgende stap in de verdere elektrificatie van het gamma, grenzen te overschrijden en het merk in de komende jaren te sturen naar het voorfront van de veiligste SUV’s ter wereld.

Matthias Casse: “Subaru geloofde al sinds het begin van mijn professionele sportcarrière in mijn prestaties en ik wil hen dan ook bedanken voor hun steun de voorbije jaren. Ik vind het dan ook fantastisch dat we samen de weg kunnen nemen richting de Olympische Spelen 2024 in Parijs.” “Het is bovendien spannend en tegelijkertijd boeiend om het partnerschap met Subaru te verlengen. Ik deel met het Japanse merk de passie voor veiligheid, vooruitziendheid en topinnovatie. Daarnaast kijk ik er naar uit om samen te werken met Subaru, en een nieuw tijdperk in te slaan, namelijk de elektrificatie van het wagenpark.”

“De voorbije twee jaren heb ik kunnen kennismaken met meerdere modellen van Subaru, waaronder de Forester en de Outback. En net zoals mijn judogi, zit een Subaru me als gegoten. Alles wat ik van een wagen verwacht, vind ik terug bij Subaru. Het merk stelt hoge eisen aan alles wat ze doen en is continu op zoek naar mogelijkheden om te blijven verbeteren. Dat geldt ook voor mij. Als topsporter werk ik elke dag keihard om steeds beter en beter te worden.

Luc Gyzels, woordvoerder van Subaru, merkt op: “Subaru gaat net zoals Matthias geen enkele uitdaging uit de weg. Samen doorbreken we een unieke grens en gaan we verder waar anderen moeten stoppen. Ondanks de coronacrisis hebben we met Matthias leuke en creatieve projecten kunnen realiseren, waaronder een judo-initiatie voor kinderen bij een van onze dealers. En zulke initiatieven gaan we zeker herhalen.”

Een eerste stap in de vernieuwde samenwerking van Subaru en Matthias Casse zal in januari 2022 worden voorgesteld.