100% ELEKTRISCH, 200% KARAKTER

De toekomst van elektrische mobiliteit, zelfs de kleinste details maken het verschil. Onze wagens zijn ontworpen om te weten wat u nodig heeft tijdens het rijden, zoals veiligheid waarop u steeds kunt rekenen, comfort waar u niet aan hoeft te denken en prestaties voor een betere rijervaring. Het leven staat nooit stil, dus waarom zou u dat wel doen?

SERES 3

De gloednieuwe Seres 3 verenigt een in het oog springend design met een zelfverzekerde uitstraling en een uitzonderlijke elektrische actieradius tot 405 km (NEDC). Hij combineert vlot typische SUV-elementen zoals de dakrails met blauwe accenten of zijn gesloten radiatorrooster die geen twijfel over zijn elektrische aandrijving laten bestaan.

SERES 3
Interieur

Aan ruimte is er geen gebrek. De Seres 3 is ontworpen om plaats te bieden aan zowel passagiers als lading. Dankzij de hoge zitpositie voor de bestuurder en de comfortabele hoofd- en beenruimte voor de passagiers reis je in absolute luxe. De achterzetels kunnen worden neergeklapt in 2 delen waardoor je over nog meer laadruimte beschikt, ideaal voor een weekendtrip.Het interieur, dat is ontworpen met het oog op een hoogwaardige sfeer, werd afgewerkt met geraffineerde materialen en contrasterende blauwe stiknaden.

SOEPELE ACCELERATIE

Geniet van zijn soepele acceleratie dankzij pure elektrische kracht. Het elektrisch koppel brengt u van 0 naar 100 km/u in minder dan 9 seconden. De Seres 3 biedt u een topsnelheid van 155 km/u. Door de 3 verschillende rijmodi kan u uw rijervaring personaliseren. Eco beperkt uw energieverbruik tot het minimum en verkiest rijbereik boven prestaties. Comfort vereenvoudigt uw dagelijkse ritten. Sport biedt voorrang aan een dynamische rijstijl met sportieve prestaties.

DUURZAAM RIJDEN

Elektrisch rijden is de meest duurzame en zuinige manier van autorijden. In tegenstelling tot reguliere brandstofauto’s, stoten de elektrische auto’s van Seres tijdens het rijden geen CO2 of stikstof uit. Ook het opladen van een elektrische auto gaat veelal op groene stroom. Daarnaast kunnen veel onderdelen van de Seres elektrische auto’s gerecycled worden of hergebruikt tijdens de productie van nieuwe elektrische auto’s. Kortom, elektrisch rijden is op dit moment de meest duurzame manier van autorijden.

ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER STRESS

Heb je toch eens pech? Onze pechverhelping is levenslang gratis! U krijgt bij aankoop 2 jaar. Nadien wordt deze elk jaar gratis en levenslang verlengd bij iedere onderhoudsbeurt.

8JAAR GARANTIE OP DE BATTERIJEN

Of 120.000 km

8JAAR ALGEMENE GARANTIE

Of 150.000km