BAIC was de eerste Chinese automobielfabrikant.

Nu is het één van de meest vooruitstrevende bedrijven met een visionair idee over electrificatie van wagens. BAIC is vastberaden een echte trendsetter te worden op vlak van auto-ontwerp.

BAIC Motor Group is een Chinees staatsbedrijf, gevestigd in Beijing, actief sinds 1958.

Buiten personenwagenfabrikant BAIC Motors behoren ook BAW en vrachtwagenconstructeur Foton tot de BAIC Motor Group.

Sinds 2002 produceert BAIC alle voertuigen voor de Chinese markt van het Koreaanse Hyundai in haar fabrieken. Omwille van de door BAIC geleverde kwaliteit kiest het Duitse Mercedes-Benz er tevens voor om alle voertuigen voor de Chinese markt te laten fabriceren in BAIC fabrieken.

Medio 2009 koopt BAIC alle technische knowhow van het failliete Saab. Hierdoor hebben ze onmiddellijke toegang tot de hoogtechnologische kennis van de Zweden inzake turbo-motoren evenals actieve- en passieve veiligheidssystemen.

Alle modellen uit de X-serie (X35 en X55) worden gebouwd op een Mercedes-Benz Tech platform en beschikken over moderne EURO6 motoren van Mitsubishi origine.

Jaarlijks produceert BAIC 2.250.000 voertuigen van de verschillende automerken. Sinds 2017 staat BAIC Motor Group op de 124e plaats van de Fortune500-list bedrijven.

In 2019 kocht BAIC 10% van de aandelen van de Duitse groep Daimler, de groep achter Mercedes-Benz.

BAIC’s moto is kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

De BAIC NEW X55, klaar voor de stad.

De nieuwe BAIC X55 is een echte SUV die, net als alle andere modellen, wordt gekenmerkt door geavanceerde technologie, goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Hij is uitgerust met een moderne 1.5l turbobenzinemotor die voorzien is met een vermogen van 130 KW (177 pk). Daarnaast is de nieuwe X55 ook steeds uitgerust met een 7DCT-versnellingsbak.

Met zijn modern en oogverblindend design weet de nieuwe X55 indruk te maken.

BAIC X35
De ultieme SUV voor de urban jungle

De X35 is onze compacte SUV tegen een absoluut geweldige prijs. Met zijn compacte afmetingen en moderne uitstraling, zijn goede kwaliteit en

geavanceerde technologie is hij helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke trips.

BAIC heeft het volste vertrouwen in haar producten en geeft 5 jaar volledige garantie, bumper tot bumper, en dit ZONDER KILOMETERBEPERKING.

5 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking

Lifetime Baic assistance in Europa

Controle voor aflevering op 96 punten

Baic klantendienst met alle info over modellen, service, dealers en assistentie